#

KARDEŞİM DEDİM KAMPLARIMIZ BAŞLADI

Kardeşim Dedim Kampları, pandemi sonrasında ilk kez düzenlendi. 7-11 Temmuz 2021 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen kampta gençler, hem doğayla iç içe oldu hem de akranlarıyla keyifli ve eğlenceli günler geçirdi.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Gençlik Komisyonu tarafından 2005 yılından beri düzenlenen Kardeşim Dedim Kampları devam ediyor. Pandemi nedeniyle bir buçuk yıldır ara verilen kamplar, yeniden başladı.

Türkiye’nin Önderleri burada

Bir eğitim ve kişisel gelişim programı olan Türkiye’nin Önderleri projesinde eğitim devam eden lise öğrencileri, 7-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Kamp Alanında doğa kampına girdi. Kardeşim Dedim Türkiye’nin Önderleri Erkek Doğa Kampı’nda gençler, farklı şehirlerden gelerek kaynaştı, samimi ve kardeşçe bir ortam yakalayarak birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.

3 ilden 63 öğrenci

Türkiye genelindeki 20 ilde sürdürülen proje kapsamında eğitim alan 63 genç, 3 ilden gelerek kampa katıldı. Doğa gezileri, spor, grup oyunlarının yanısıra kampta seminer ve hasbihaller de gerçekleştirildi. Programda Ankara Yıldırım Beyazıt üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oguzhan Aydın, “İmam Hatiplilik ve Türkçemizin Korunması”, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir de, “İmam Hatip Ruhu” ile alakalı gençlerle hasbihal etti. ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, Gençlik Başkanı Resul Çiftci ve Yönetim Kurulu üyeleri de kampa katılarak gençlerle bir araya geldi.


KARDEŞİM DEDİM KAMPLARIMIZ BAŞLADI
KARDEŞİM DEDİM KAMPLARIMIZ BAŞLADI
KARDEŞİM DEDİM KAMPLARIMIZ BAŞLADI